CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Followers

About Me

My photo
*Nadirah Aziz~ *17 September is my birthday~ *Still studying. Yet to be a nurse~ *Im NOT single, yet available~ * A BIG BIG fan of Harimau Malaya! * And I love roses toooooo! * Plus+ A shoe lover! oh~ * A Simple, yet easy going person. * Maybe a bit emotional,so DONT mess up with Me! * Haha. Chill-lah!!! ^^,

Friday, 30 December 2011

JOURNEY TO JAPAN!

HY PEEPS!
Lamanya tak update my blog...
Well, sorry guys...
Macam malas je tangan ni nak menaip lately...
This sem wasso full with research proposal, practical, ongoing assessment dll...
And yet, dengan micro and macroteaching lagi...
Can u imagine we have to make a short video with 1 hour teaching session?
STRESSFULL.
haha. okay dah malas nak pkir benda dah lepas. sekarang focus utk final pulak

Now, straight to my early topic.
Journey to Japan. yeahh...
Rasa mcam dah lama g sana, tapi tak sempat nak aplod pic, kongsi cerita n pengalaman...
Ni macam baru rasa nak menaip.
I went there with my perwakilan's mate...
bape hari ye? uhhh*thinking*
almost a week jugak lah..we depart on petang 6 nov(raya haji) and back to malaysia on 13th pagi.
*SYNDROME MALAS MENAIP DATANG LAGI* HAHA
nnti i cerita lagi ye experience day by day? hehe
i tinggalkan u ols dgan  pic2 sepanjang kat sna sebelum departure...



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...